Vůně

Vůně

Anotace: máta a citróny??

Sbírka: 2009 Bláznivý snílek

Ve vzduchu zavoněl ten cit prudký a čistý,
místností se line vůně citrónů a máty.
Mé naděje? Byly břitem strachu sťaty,
mé slzy? Kanou na okvětní plátky růže a její listy.

Vůně prostupuje do mé duše,
já jen vnímám bolest prázdnoty.
Opět a zas schovám se za masku despoty,
a budoucnost si přečtu z ovíněné Venuše.

Maska posázená rubíny z mé krve,
ozdobená perlami mých slz.
Já stavím si v srdci nedobytnou tvrz,
ze střepů mých snů tak jako prve.

Tvrz obehnána ostnatým drátem..
Autor Satha, 20.06.2009
Přečteno 294x
Tipy 2
Poslední tipující: zrrrr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo dáváš si to moc dobře, dobře mícháš slova, je to čtivé já nemám jak než ST opět

22.06.2009 07:56:00 | zrrrr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí