Pohlavní pečeť

Pohlavní pečeť

Anotace: zvrácená stránka mysli

Měsíční bouře
pověsti nelhaly
všude plno kouře
blesky město trhaly
***
Zimní vánice
vládla krutě
povětrná tanečnice
její kroky zněly dutě
***
Denní světlo
padající do stínů
si raději zaběhlo
k černým komínům
***
Potemnělá ulička
tam není bezpečno
chodí tam kurvička
nahá, bez všeho
***
vrahové kulí oči
prohlíží si štětku
chtějí na ni skočit
a říct jí: "Za pětku".
***
za pětku ti dám
...tak možná do huby
na mě...
neplatí žádné domluvy
***
seš ubohá nevěsta noci
tebe je na světě škoda
mrkne, pojď mi pomoci
tebe si můj nůž podá
***
zavrtá se do klína
vzdechneš nad mou hrudí
ty mě budeš proklínat
vím, že tě ta slova prudí
***
zalechtá tě v krku
můj Pán s velkým pé
popoženu ruku
a vstříknu do tebe
***
sado maso holčičko
nůž v tvém těle
nadělá ti maličko
díru do pr----
***
sado maso s dívkou ulice
ona vzdychá, ječí, šilhá
já do ní ryju (slovně i fyzicky)
***
úsilí a tempo
našeho styku
vedou se závody
***
snad není bez náhody
po tom všem ryku
to bolestné ticho
***
zvrátím ti hlavu
nakloním tu svoji
otisk dvou rtů
už nás nic nerozpojí
Autor Tomáš Přidal, 20.06.2009
Přečteno 215x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...a sakra,dost tvrdé,na změkčení jsem dal tip

20.06.2009 20:48:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí