Sebevražda

Sebevražda

Anotace: Úvaha o sebevraždě..

SEBEVAŽDA
Smrt blíží se mílovými kroky,
já vidím před sebou
poslední roky.
Roky co promarněné
se zdají .
Přesto líto je mi,
že umírají.
Myšlenky uvězněné
v nedohlednu,
srdce toulá se po nocích,
duše je upsaná ďáblu.
Nohy se pletou
a jazyk těžkne,
v ústech mám sucho,
vlk v dáli vyje si teskně.
Ten most to útěcha,
spása je moje…
Pár vteřin jen zbývá,
už vidím obzor,
už se rozednívá...
Autor Krčka, 20.06.2009
Přečteno 276x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...houby,záblesk světla vystřídá tma

20.06.2009 20:56:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí