SVINSKÁ LEŽ

SVINSKÁ LEŽ

Anotace: POLITICI LŽOU A U KORYT STÁLE JSOU

SVINSKÁ LEŽ
Volební listek plním
když dávám hlas
jenom sviním!!!
SVINĚ!!!
Zaslouží aspoň nažrat
aby neumřeli hlady!!
Občan dočkal se jen zrady!!
Co za bordel zde panuje!!
Jen to prase si libuje!!
Je dobře krmený !!!
CHRO!!!CHRO!!! CHRO!!!
A LIDÉ mají stále huby zavřený!!
ZÁMKEM!!!
BRZY svině !!!
POSTAVÍ se k voličům
se svým stánkem
KDE nás budou opíjet!!!
VOLTE NÁS VOLTE!!
NENECHME SVÁ SRDCE
JEN TAK ZABÍJET!!!
LIDI!!!!
Autor pepa čech, 20.06.2009
Přečteno 252x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí