ČESKÁ REPUBLIKA NĚMECKO

ČESKÁ REPUBLIKA NĚMECKO

Anotace: Tato báseň popisuje fotbalovou aféru

ZÁPAS ČESKÁ REPUBLIKA NĚMECKO

Dino se vyklubal z vejce
ČEŠI neporazily v sobotu
NĚMCE!!
Dnes nás čeká Kypr!!!
Doufám že nevyhodím litr zbytečně!!!
Bij te se chlapi statečně!!!
A nedělejte neplechy na pokoji
Český národ při vás stojí!!
Tak to nepokažte!!!
A Kypr z hřiště smažte
Krásnou hrou a zážitky
Nasekejte je jak pažitky
AŤ máte větší zážitky než na hotelu!!
Po zápase hurá do bordelu!!
Né dělám si srandu !!
Máte ve mě dobrýho fandu!!!
Tak se k tomu srdcem postavte!!
A ČESKOU REPUBLIKU nezklamte!!!
Autor pepa čech, 20.06.2009
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí