Pro Tinku

Pro Tinku

Anotace: z r. 2008

Kdy už se poučíš
ty pitomá holko
do stejné řeky dvakrát nevstoupíš
i když je ti horko

Iluze už jsi ztratila
doufat přece přestala
tak co teď zase děláš?
Život si na kousky trháš!

Tvé místo není tady - dole
ale pěkně vedle krále
taky tě zahrne něžnostmi
ale bez té trapné lživosti
v srdci si uhas sirény
- toť je hodno královny
Autor Alyssa, 21.06.2009
Přečteno 232x
Tipy 6
Poslední tipující: Lissa, padlý anděl, Květka Š., Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

co dodat... hustééé

11.02.2010 20:23:00 | Lissa

hm,moc pěkné:)))

16.08.2009 10:48:00 | padlý anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí