Nejen slovo

Nejen slovo

Anotace: Co všechno lze dát slovem

Slovo. Jedno jen.
Nebo dvě. Raději celou dlaň.
Věta, abys byl spokojen.
Druhá, tak nastav mi svou skráň.

K čemu mít ústa
Když hrubost nezvracejí
Ránu jež srůstá
V polibcích, v beznaději.

Nač plivat slova do propasti
Nabízet hříchy iluzím
Po nocích krásti doušky slasti

Ve světlech černých limuzín
Ti svými ústy dávám bezpečí
A také tělo, ráda, bez řečí.
Autor kaňka ouškovaná, 21.06.2009
Přečteno 221x
Tipy 5
Poslední tipující: ludmil, hašlerka, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jak krutě ti nerozumím.

25.03.2010 21:28:00 | ludmil

krásná pocitovka

27.09.2009 22:18:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí