Prodaná

Prodaná

Anotace: Nevím, co mě to napadlo...měla jsem chuť moralizovat...fuj :)

Pod nebem roztříštěným výbuchem supernovy
Zhýralé neřesti najednou vyhladoví
O holích francouzských se belhá k tobě chtíč
Tak spoutej čistotu a v dálku zahoď klíč.

Ke stádu přidej se ať zhltne tvoji krásu
Obludnost zahalí do stužek z kanafasu
A rány na duši umlčí surovostí
Bachory povadlé, vystouplé lícní kosti.

Už není návratu šeredo rozpustilá
Sestřička lascivnost hoduje ve tvých žilách
Pokaždé prodáš se většímu netvorovi
Ať jeho vitríny další věneček zdobí.
Autor kaňka ouškovaná, 21.06.2009
Přečteno 215x
Tipy 4
Poslední tipující: ludmil, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ST,tak to je i s tím fuj.

21.06.2009 00:24:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí