Sbírky

Sbírky

Anotace: mému srdci nejbližší..

Sbírka: 2009 Bláznivý snílek

Mám sbírku špendlíků s duhovou hlavičkou,
bodám si je pod nehty s úsměvem psychopata.
Nová éra apatie je už započata,
snad už nebudu tragikomickou postavičkou.

Mám sbírku střepů, barevné sklíčka,
kreslím jimi cestu k srdci na kůži.
Třísním krví bílou růži,
stékají slzy skrz unavená víčka.

Mám sbírku básní s příchutí trpkého vína,
napsaných vlastní krví - jak troufalé!
S pocitem blázna kreslím pocity zoufalé,
jsem nicota, ubohá špína.
Autor Satha, 21.06.2009
Přečteno 351x
Tipy 3
Poslední tipující: zrrrr, 6thSun
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmmm...... opět skvělá ST

22.06.2009 07:53:00 | zrrrr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí