Nad sklenkou rumu..

Nad sklenkou rumu..

Anotace: hořkost, jen hořkost

Sbírka: 2009 Bláznivý snílek

Nad sklenkou rumu hraji si s představami,
jak malé děcko sním o štěstí.
Naivní a hloupoučká s jizvou na zápěstí,
vyrábím z etikety rumu zvířecí origami.

Nad sklenkou rumu za zvuku písní Nohavici,
kreslím do prostoru srdce vzdušné.
Červenám se, jsem přec děvče slušné,
a přesto jsem na palici.

Nad sklenkou rumu utápím se v minulosti,
vzpomínky nacpu si do chřtánu jak zákeřná bestie.
Snad se má sklenka do neznáma rozlije,
snad zardousí mě bláhová letargie.
Autor Satha, 21.06.2009
Přečteno 368x
Tipy 5
Poslední tipující: zrrrr, J's .., WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo...., mě se to moc líbí ST

22.06.2009 07:52:00 | zrrrr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí