Zrcadlo

Zrcadlo

Anotace: ...

Dívám se do zrcadla,
nelíbí se mi co vidím,
ne to jak vypadám,
ale to co je ve mě.

Dívám se do svých očí,
kdysi jasných,
teď se otupují jak čas letí,
kdysi zelených,
teď v šedých odstínech.

Zajímalo by mě,
jak mohou být takové?
Zajímalo by mě,
jsem to vůbec já?^^
Autor Oyasumi, 21.06.2009
Přečteno 195x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí