Modlitba za Dastyho

Modlitba za Dastyho

Anotace: ...

Odešel náš dobrý přítel,
snad ty sám Pane si ho k sobě zavolal,
všichni mu tedy sbohem dáme,
náš život běží smutně dál.
Už nikdy neuslyšíme za soumraku a za svítání
jeho obojku a známek zacinkání.


Maličká prosba si snad najde do nebe cestu,
ať má Dasty v nebi masa dost a k tomu krásnou psí nevěstu.
Autor Zuzanka.D, 21.06.2009
Přečteno 257x
Tipy 2
Poslední tipující: BARBYE
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Věřím, že psi do nebe taky chodí :)

01.07.2009 13:22:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí