Ad Soumrak

Ad Soumrak

Anotace: ?

Sbírka: TXTY

Kořistí lovce, chycený v síti,
zmatením času, destrukcí síly.
Střepina v hloubce, skořápky žití,
myšlenka hlasu, naříká, kvílí.

Lovenou zvěří, uprostřed lesa,
z kostí a peří, z vlastního masa.
Ohnivé tance, přízraky smrti,
pro kousek žvance, hladinu drtí.

Poznání bolí, kořeny trýzní,
do rány soli, přidává žízni.
Na dosah ruky, úkryty - hrady,
myšlenek mraky, sem nebo tady ?

Přichází jitro,
s úsměvem zuby cení.
Blíží se ráno,
blouznivé rozechvění.
Začíná svítat,
překážek pohlazení.
Tornádo nálad - poznání.
Autor Zbunik, 21.06.2009
Přečteno 249x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí