Tančící masa těl

Tančící masa těl

Anotace: První báseň z mojí revoluční sbírky - Střípky z nočního života... (21.6.2009) A ještě chci dodat, že tahle báseň je výjimka...

Tančící masa těl se vrhla na vyvýšené pódium,
kde započala hostina pro stydlíny, kteří se stali diváky.
Zavrhl jsem myšlenku na orgasmu se podobající morfium
a radši jsem se soustředil na rytmy a starý fláky.

Kbelík s Cuba libre se sune po stole ze strany na stranu,
milion brček se v něm topí, provádíme bezohledné závody,
domů se chystáme jít, ale až někdy k ránu,
nejdřív té hodné slečně pomočíme záchody.

Vysmátej chlápek z Opavy nás pozval na drinky,
jeho peněženka ráno vysmátá nebude, nedá ani kačku,
Sámer Issa do nás cpal svoje sračkoidní steaky,
hrdina na něj ukázal zadnici, zbili ho na sračku.

Jedním slovem to zhodnotím, byl to MASAKR, vážně,
ještě teď se to tam po nás otřásá a pódium pláče,
je tu velký průvan, z okna, které jsem našel to táhne strašně,
dobyl jsem přední místo v životě, dostal jsem status hráče.
Autor démon zatracení, 21.06.2009
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opravdu zajímavý styl. Dekadence psaná v moderním stylu a dobrý rým. Netradiční a poutavé - líbí se mi to.

28.06.2009 18:17:00 | Kamil Princ

líbí se mi jen ten poslední řádek... ale ten pocit jsem dostala, takový ten noční život.. asi to tak mělo být, že?

21.06.2009 14:36:00 | MishaX

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí