A svět šel dál

A svět šel dál

Anotace: =) Žijte život s úsměvem. =)

Zaspal jsem a svět šel dál,
uniklo mi nejspíš cosi.
Však než bych se naděje vzdal,
o radu budu prosit.
Koho ptát se, jak se tady žije?
Táty?
S mámou vedle v hrobě hnije.

Přátelé snad nechápou,
prý:
"To je ale podivín."
Ptají se mě:
"Hele mladej, vo co gou?"
Ani se jim nedivím.

Ti dnešní desetiletí dospělí,
(co dělá jim problém kloudná věta)
snad o moudrost se podělí.
Vždyť přece všechna moudrost světa
je v rukou zmalovaných slečen,
co nesmí vizáž zanedbat.
Za radu jednu byl bych jim vděčen -
jak znovu usnout a už se neprobrat.
Autor maikycz, 21.06.2009
Přečteno 268x
Tipy 4
Poslední tipující: Rejha, Juan Francesco de Faro, Gudula
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádhera.Sám bych to líp nenapsal :-)

02.01.2010 14:09:00 | Rejha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí