Requiem za hrdinství

Requiem za hrdinství

Byl jsi statečný,
svůj boj si dotáhl až do konce.

Tvá síla a odhodlání ti jsou ku cti,
udělal jsi správnou věc.

Tvá duše se vznesla k výšinám,
avšak ne nadarmo.

Přinesl jsi oběť nejvyšší,
bez zášti, bez nenávisti.

Pro dobro věci,
pro věci budoucí.

Pro záchranu přítele,
pro spásu své duše.

Vždyť víš, že
nemůžeme mít všechno.

Ale ty,
jsi nyní vše získal.

Bůh s tebou vojáku,
nechť andělé jsou tví přátelé.
Autor ninive9, 21.06.2009
Přečteno 248x
Tipy 2
Poslední tipující: Human Shadow, Hloupá Květinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí