Střízlivění

Střízlivění

Anotace: tak takto to probíhá u mne...

Svítá, po probdělé propité noci
Nad nedopitou lahví vodky
Pocit prázdna dostává se k moci

Tiše popřemýšlím nad smyslem žití
Na své chyby, na své sny a přání
Hrozivý pohár hořkosti zbyl mi k pití

Je pln hanby, vzteku a podivného smutku
a té tížící osamělosti
Přemítám, přestat pít bych měla vskutku.

Jako v mlžném oparu prožiji další den
Ve společnosti přítelkyní samoty a lítosti
Abych jim utekla, zase večer vyjdu ven.

Na tomto kolotoči točím se
Nelze vystoupit. Jsem zmatená, já
totiž sama sobě ztrácím se.
Autor Markéta G., 21.06.2009
Přečteno 289x
Tipy 21
Poslední tipující: PIPSQUEAK, jarmil, kroužek, Bíša, padající do neznáma, Isquieasuus, po schodech dolů, Radek.oslov.Šafárik, Raziel PsyDearth Characith, labuť, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvěle napsané...

20.08.2009 23:51:00 | Bíša

Někdy se člověk ztrácí, jindy na dno propadá... koloběh života. Aj to špatné je k dobrému potřeba.

21.06.2009 18:38:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí