............

............

Už i sny pomalu mizí
a vše je tak náhle cizí
když ve večerním šeru svit ztrácí se
v dějích nekonečných
a v tichoucím ránu noci
ve svárech horoucích objetí
ztrácí se v páře
upřímné dojetí
z radosti spatření
jen okamžiky maření
stopy smazané
v prachu pouhý stín
dešťových kapek svit
v odrazech zmoklých jeřabin
bez pomoci pod nebeskou krajinou
tam kde krásy něžných slov nehynou
zmírají hvězdy v očích každou vteřinou
pod temným šálem květoucích alejí
dlaně dnešky zaklejí
uhranou prasklé struny kytary
zapěná píseň posmutnělá
jen refrén a slova nevyřknutá
v prosebných pohledech kritiků
slunce v ráji dotyků

pohlazení drsné krásy
naděje místo spásy
protkané časy v pavučinách
zrosená louka na bažinách
v dlani květ vlčího máku
aroma květů lip

v srdci tupý šíp

a

na stěně němými ústy
zapomenutý slib

...vyznání

každého z nás

Mne?
Tebe?

všech
kdo dokáží spatřit krásu
nebe

...
Autor padající do neznáma, 21.06.2009
Přečteno 230x
Tipy 10
Poslední tipující: Tacca, zlomený a nanicovatý -__-, Petbab, Lenullinka, enigman, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dlouho tápu, hledám, zavírám a zase otvírám oči, dýchám, nedýchám, představuji si, poslouchám ticho, přestanu poslouchat a.. čtu znova

23.06.2009 17:48:00 | Petbab

smysluplné...

22.06.2009 12:34:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí