Jak Markéta o rozum přišla

Jak Markéta o rozum přišla

Anotace: škola končí jupí volám:-(

Nepřekročím svět nejdu tam, ani zpět.
Hudba nemůže mi znít, jiná do ucha půjde mi líp.
Nevím o čem psát, neboť se mi chce jít spát.
Vzdělání si do hlavy cpu, mozek si při tom ošklivě rvu.

Dnes toho moc nenamluvím, na gauči si jen tak sním.
Na stole se rám tkací opírá, díky němu se oko zavírá.
Únava mne už zabíjí, vzhůru zůstanu pouze nachvíli.
Zvedám se odcházím v postýlce klidu nacházím...
Autor anrUth, 21.06.2009
Přečteno 236x
Tipy 2
Poslední tipující: al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí