Thirsty taste of pain

Thirsty taste of pain

Anotace: (Vzrušujúca chuť bolesti) Inšpirovaný od kapely Lux Occulta,album The mother and the enemy a pieseň Gambit z roku 2001

Sbírka: Denník Mrtvého

Nehľaď do očí,
smrtiacich tvarý...
V búrke ich moci,
dotyk večný
- trpiaci -
žiary...

Nehlaď to telo,
čo trhá bozkom vášne.
Ak nepoznáš svetlo,
večnou tmou jasné...

Unáša ťa hlas...
- Zkáza -
Je v nás...

A prerušená čiara,
čo smrť životu dáva...
Prebúdza hlas,
ukrytý v nás...
- Zánikom -
zrodených krás...
Autor Raziel PsyDearth Characith, 22.06.2009
Přečteno 280x
Tipy 7
Poslední tipující: Hazentla, labuť, Květka Š., 6thSun, Mbonita, WAYWARD, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí