každý výklad

každý výklad

Anotace: z rána

každý výklad
je tak trochu
zprávou o vykládajícím

snad proto se
často k sobě obracím

obloukem přes cíl
ke startu se navracím

když jsme unaveni
vrací se staří známí
co nás zmámí

každý výklad je tak trochu
opakováním
sebe sama
Autor radexk, 22.06.2009
Přečteno 230x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, zrrrr, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí