Vyplaťte mě

Vyplaťte mě

Anotace: Už jsem si také párkrat zahrál...

Citrón, citrón a teď hvězda.
Třešeň, pomeranč a bar.
Zatím nic tak mačkám dál,
neboť na svém kontě ještě něco mám.

Penízky se stále dokolečka točí
a teď jsem chytl švestky.
Hraji dál a dál až mi slzí oči,
hromady pěnez jsou nedostupné stezky.

Ano ještě pivo, přikyvuji barmanovi.
Mačkám dál ten barevný stroj.
Vyhraji, nevyhraji? Kdo ví?
S tímhle strojem to bude velký boj.

Po dvou hodinách další dvojka mizí,
a já přemýšlím co vlastně bude k večeři.
Asi nic, neboť rodina už je mi cizí
a mě už opravdu nikdo nevěří.

Tak vycházím z té špinavé herny ven
a v kapse ani pár korun, to mě mrzí.
Kráčím s pocitem, že těžký gambler jsem
a na zem se řítí má další kapka slzy.
Autor Kartusshh, 02.11.2005
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí