Další pokus

Další pokus

Anotace: Další pokus vpřed byl nevyvedený, ale to se spraví...

Už jsem zase zpátky.
Trochu jiná, ale zpět.
Svou ruku podávám,
těším se na budoucnost.

Modelkou se stát nehodlám,
ale své stopy kupředu
si zkrášlím ...
I kdybych měla padnout,
nakrmím je něhou a radostí.
Nadopuju se optimismem
a silným duchem.

Další pokus o cestu vpřed,
bude jen nová vyvedená hra.
Autor devcatko z jetele, 22.06.2009
Přečteno 224x
Tipy 5
Poslední tipující: Paulín, el viento, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí