Někdy je nutno odejít..

Někdy je nutno odejít..

Anotace: ..a nevrátit se zpět.

Někdy je nutno odejít
Od toho, jehož jsme milovali,
Navždy je nám dáno snít
O tom,
Jak bychom společným štětcem malovali.

Někdy musíme opustit jistotu,
Kterou nám dal,
Připustit potopu,
Když nám srdce rval..
A jak si s ním hrál.

Někdy je potřeba uvažovat
Než snít,
Už nikdy nás touha nebude svazovat,
Nemůžem se vzít.

Někdy musíme utéct
A nechat jej kráčet,
Po slaných slzách ztéct,
Potichu kapesník zmáčet.

Měl jiné priority,
Cit byl pro něj „obyčejná věc“,
Schovává se do vlastní ulity
A před světem uzavírá klec.
Autor Stepbystep, 22.06.2009
Přečteno 336x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Markéta Hl., labuť, WAYWARD, Mbonita, enigman, Gudula, s.e.n
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to tak, pěkně napsáno

22.06.2009 13:24:00 | Markéta Hl.

...pravda

22.06.2009 09:41:00 | WAYWARD

někdy ano...odejít dopředu...

22.06.2009 09:11:00 | enigman

Stane se,že přijde zvrat. Nechat se pak životem vláčet -bez lásky,bez radosti z žití-
to je opravdu lépe odejíti,nedat na plané sliby.

22.06.2009 09:07:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí