Jak si udržet přátelství s chlapcem?

Jak si udržet přátelství s chlapcem?

Anotace: toť otázka...

Slunce zapadá za hory,
já chci, aby ještě hřálo,
cítím chlad i teplo,
má snad to své důvody?

Důvodů může být mnoho,
může to být pouze počasím
nebo tím, že znám chlapce jednoho,
kde nevím, jak udržet si přátelství?

Zbytečně nad tím přemýšlím?
Dozvím se odpověď někdy?
Není to pouze šílenství,
co bude mě pronásledovat navždy?
Autor Mársí, 22.06.2009
Přečteno 371x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí