..ó děkuji..

..ó děkuji..

Anotace: ..být LadyLoba, asi by to bylo popisnější..snad někdy dojdu k podobným verdiktům životních mouder..:o))

Ó děkuji ti za to představení.
Tvá hra je poučná.. A za to si tě cením!
Býváš mi návodem, jak nejít ku zmýlení
když všechno v opaku si píšu do souznění..

Ó děkuji ti za to zastoupení
minulých aktivit, jež byly k zešílení!
Máš velký obdiv můj, navzdory opičení
a také velký dík za nové oživení..

Ó děkuji ti za to zrcadlení
že vidím, jaká nechci být.. I za to si tě cením!
Má víra v každém dni jest, že i ty se změníš.
A to, co doposud, mým velkým zocelením..
Autor šuměnka, 22.06.2009
Přečteno 277x
Tipy 8
Poslední tipující: hašlerka, NikitaNikaT., Kubino 2, labuť, Bíša, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc dobře se mi Tvé dílko četlo, je svým způsobem hloubavé, vede k zamyšlení.

22.06.2009 21:53:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí