LX Blues

LX Blues

Anotace: ?

Sbírka: TXTY

Až zítra zatípnu,
první cigaretu.
Značku Mars tu mám rád,
dám ještě jednu.
Při ní se probudím,
na zápraží.
Jak dým se rozplynu,
do svítání.

Možná pak u rumu,
přijdu zas k rozumu,
jestli si vzpomínám,
bylo to fajn.

Šedesát máš,
jenom jednou.
Ať se Ti vyplní,
všechny touhy,
všechna přání,
která ještě zbývají.

Až se pak podívám,
do popelníku.
Asi v něm uvidím,
kresbu známou.

Žízní si prominu,
včerejší lavinu,
jenom tak rozjímám,
bylo to fajn.

Šedesát mám,
jenom jednou.
Ať se mi vyplní,
všechny touhy,
všechna přání,
která ještě zbývají ...
Autor Zbunik, 22.06.2009
Přečteno 220x
Tipy 3
Poslední tipující: Kubino 2, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Povedené blůzování

22.06.2009 19:29:00 | Kubino 2

...jako by jsi to psal před rokem,o mně :D

22.06.2009 18:03:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí