..duhové mazlení..

..duhové mazlení..

Anotace: ..byl nám seslán..a nejen nám..:o)) věnováno: Tobiáškovi odkaz: Doreen Virtue, Ph.D. - Křišťálové děti

Pronikavý pohled z Tvojí tváře sálá,
moudrá hloubka světla je v něm ukrytá
Přišel jsi k nám zdáli, tak jen - Budiž chvála
do duchovních světů vhlédnou naskýtáš..

Citově jsi plný, mluva bez potřeby
muzikální forma v Tobě převládá..
Líbezností snadno roztávají ledy
i u těch, jež sžírá špatná nálada!

Smířlivé máš dlaně plné pohlazení
Láska z Tebe čiší všude kolem kol
S tebou mnozí další mysl lidí změní
by zmizela chandra, nenávist i bol..

Jíš jen to, co správné - pro auru.. ať plane
duhovými světly, z nichž je utkaná
Z vesmíru ses ocit´v světě nepoznaném!
Odmala Tě vede norma nepsaná..

Empatii zvládáš líp než mnozí jiní
jasná známka toho, že Ti vrozená!
Nesoutěžíš v ničem, záříš těm - co stíní
Neslyšná Tvá slova jsou nám slyšena..

Energie proudí v mnoha zavlněních
Na dotek je cítit zvláštní smíření
Pozornost si žádáš, v úsměv zlobu měníš
Klid a dávku něhy vždycky oceníš..

Inspirací s´prostou, jak se chovat k druhým
Pokoru by v sobě každý hledat měl
Vážeš k sobě klady do mašliček stuhy
Kéž vnímavou formou mnohý rozuměl..

Telepat jsi malý! Anděl s křídly štěstí
které bez rozdílu předáš veskrz hoj..
Dávno už nám kdosi dětmi cosi věstí
I tys střípek jasu: little crystal boy..
Autor šuměnka, 23.06.2009
Přečteno 316x
Tipy 8
Poslední tipující: hašlerka, Holis, j.c., al-pacino, kavec, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děti naše štěstí, veliké, kouzelné.

Krásně napsáno!

23.10.2009 12:09:00 | hašlerka

básni či dítěti pět chválu
vždyť slov nebývá tu dosti
pro dar božské svébytnosti
zatavené do křišťálu
***
Jiří senior

23.06.2009 21:09:00 | j.c.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí