Ohňostroj

Ohňostroj

Anotace: ....................

Ohňostroj červnového slunce
září nad námi
slunovrat léta
naplnění snů
síla se nachází
na místech dávno zapomenutých

motýlí křídla
vílí zaříkávadla
kolem nás
cizí hlasy
v nádherném divadle
této doby
na stříbrném plátně

za zvuků houslí
kde smyčec struny k tanci vyzívá
kamery běží
chlapec svůj život prožívá

začarovaná labuť
křišťálově čistá
tančí samotná v poušti

spadané listí
podzimní slunce
léta běží

kaštany na plotně voní

duhová princezna
na svůj osud čeká
napsaný v dlani

tleskání diváků
smutné pohledy
na prázdné dno nádoby
kde samotný vesmír se ukrývá

nalháváme si pravdu
kterou nám říkají
lidé bez tváří

galaxie plná zázraků
život nám dává

barevné listí
vůně oříšků

běžíme o život
kolem se neohlížíme
jen sebe sami
v kameře vidíme

kdo jen z nás
ohňostroj vidí
vlastníma očima.
Autor Vlk v rouše, 23.06.2009
Přečteno 241x
Tipy 30
Poslední tipující: Alasea, Pešulka, Severka, Psavec, Laivindia, voedor, Kristine Clary-Aldringen, Dota Slunská, padající do neznáma, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Připomněl jsi mi zapadající slunce nad Pálavou :) děkuji L.

24.06.2009 21:23:00 | Severka

Hezoučké rozjímání

23.06.2009 08:55:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí