Na smrt a na život!

Na smrt a na život!

Anotace: Další výblitek dnešních dnů.

Sbírka: 2009 Bláznivý snílek

Na smrt a na život!

Připijme si krví z padlého anděla,
prosím tě o milost pro mou černou duši.
Naposled naše píseň zazněla,
marně mé slzy vítr suší..

Na smrt a na život!

Připijme si krví smíchanou s hořkostí času,
dusím se pod tíhou smutku.
Marně, marně čekám na milosrdnou spásu,
topím se ve svém kalném zármutku.

Na smrt a na život!

Zvracím v koutě tmavé místnosti své sny a přání,
cítím tu volnost, chci létat jako pták.
Snad, snad to není jen zdání!
Však na každou svini, tedy i na mne je připraven hák.

A na tom háku jméno mé je vyryto,
a tajemství žalu v mém srdci ukryto.
Autor Satha, 23.06.2009
Přečteno 276x
Tipy 3
Poslední tipující: al-pacino, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí