PÁLÍM SVÍČKY

PÁLÍM SVÍČKY

Anotace: Zdeničce

Sbírka: POSLEDNÍ KAMÉLIE

PÁLÍM SVÍČKY

Pálím svíčky za lásky co zhasly
Za slzy co prsty protekly
Pálím svíčky za lidi co zažli
Touhu žít když oni dávno spí

A snáším cesty které chodívaly
Společně naše tajné noční sny
A vzpomínám jak jsme se vysmívaly
Těm kteří nevědí že vše se smí

Pak rozhlížím se kolem po krajině
Kde měsíc hladí otisky tvých stop
Bez tebe je Zdeni všechno jiné
Tak za lásky co zhasly já pálím další knot
Autor Masha Mayere, 23.06.2009
Přečteno 309x
Tipy 5
Poslední tipující: Květka Š., al-pacino, labuť, hříbek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zjištění, že vše se smí je velice příjemné...

23.06.2009 11:14:00 | hříbek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí