Láhev od okurek

Láhev od okurek

Anotace: víc živ, než mrtev

Sbírka: 2009 Bláznivý snílek

Zkrvavený střep z láhve od okurek v ruce držím, v pravé!
Stéká mi po dlaních ta sladká tekutina, ceněná zlatem.
Stala jsem se zrůdou, bezpáteřním katem...
Stala jsem se bestií, jsem zvíře po krvi lačné, dravé!

Vlastní krev saji s ladností psychopata!
Trpkou pachuť pohltila ústa snadno..
Hrát si se mnou? Není radno.
Nová éra slasti jest započata!

Z láhve od okurek zbylo jen pár střepů,
hle! Zelená zrůda na podlaze,
prý mne mé sny přijdou draze.
Prý ať už se preventivně strachem třepu.

Okurka, poslední hyena mých nočních můr,
směje se dávivým smíchem.
Mému snu, jenž stal se dávno hříchem,
ztrácím se v zástupu krvelačných stvůr.
Autor Satha, 23.06.2009
Přečteno 352x
Tipy 6
Poslední tipující: Le ver luisant, WAYWARD, danaska, Meriel.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Také mi naskočila husí kůže. Ale stylisticky je to perfektní. Chvějící se rukou dávám ST.

23.06.2009 14:30:00 | danaska

Jejku, trochu mě mrazí...

23.06.2009 11:49:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí