Neobratná

Neobratná

Anotace: ...

Mezi dvě dlaně jsme budoucnost schovali,
minulost utekla, zbyli jsme my a teď,
co bych ti říkat měl, znával jsem nazpaměť,
čekal jsem až srdce v běhu se zpomalí.

Tvá křehkost rusalky nefandí surovcům,
rozbít lze tak snadno, když tě chci pohladit,
malíčkem tvé řasy do linek seřadit,
a od nich vykroužit zatáčku směrem k rtům.

Do noci koukáš a o vílách vyprávíš,
náramně ztřeštěná, nádherně kotěcí,
vůbec mi nejde nějak zůstávat nad věcí,
dívám se na tebe i když už dávno spíš.
Autor callowsick, 23.06.2009
Přečteno 351x
Tipy 12
Poslední tipující: pavlis, ziriant, Mango-Holka, Severka, WAYWARD, Dota Slunská
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc dobře napsané..hmm,super!

16.06.2010 12:29:00 | xoxoxo

Tvoje nádherné psaní budu mít ráda vždycky ....:-)

20.10.2009 23:00:00 | pavlis

aaaah. ja chci taky takovyho basnika, aby mi psal basne .)
krasne... krasne.

25.06.2009 15:20:00 | Me and you and all the others

...hodně dobré ST

23.06.2009 15:41:00 | WAYWARD

Rozkosna...

23.06.2009 15:08:00 | Dota Slunská

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí