Vaše Kateřina

Vaše Kateřina

Anotace: Na co se těšíme .....

Vaše Kateřina


V počátku jen tečka vyrůstá z vajíčka nepatrná to vločka,
co po sléze na ultrazvuku se na nás koukají mrkající očka.
Z obavou vyčkávali jak se vyjádří lékařští odborníci,
sdělí verdikt naší malé bojovnici.

Vše v pořádku řekli, rodičům obavy z duše smetli,
teď už na ultrazvuku pózovat budu ,aby vyšli fotečky.
Ještě chvilku vydržte mamko a taťko,
však mne i uslyšíte za krátko jaká já jsem bojovnice.

Ještě chvilku potrápím ,v bříšku svou maminku ,
neboť rostu a otáčím se pomalinku .
Sem tam kopnu ,počítám žebra tiše ,
abych věděla že jsem ,v mamince ještě v břiše .

Nezlob se na mne mami ,když to tebe bolí ,
musím však zjistit ,jak se odrazit ,
když mne budeš v pravou chvíli na svět tlačit ,
pak se rozeznít.
Já jsem jen malá mrňavá holka po tátovi zlobivá ,
tak se na mne maminko nezlob… ,
Já jsem vaše ….,vaše Kateřina !!
Autor Marisek, 23.06.2009
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je to nejkrásnější,ale hlavně nejúpřímnější ze všech básniček,které jsi tu napsal.Držím palce miminku-ať vše dobře dopadne.A Tobě báječnou rodinu,protože podle toho,co jsi napsal je to vše z lásky.Prostě krásný nový život.

23.06.2009 19:23:00 | Gabrielle fire

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí