Nový domov

Nový domov

Anotace: z města na vesnici....

Co jsem se přestěhoval,
poměrně krátká doba uplynula.
V mém novém bydlišti,
to je jako na sídlišti.

Každý zná každého,
a taky chyby a ctnosti jeho.
Co vědí dva dnes,
ví zítra celá ves.

V noci je tu klid,
jen občas měsíce svit.
Vesnicí běhá lesní zvěř,
tak to mi celý věř.

Že na vesnici, kousek od Prahy,
je to fajn a žádné zábrany.
Autor Endosh, 23.06.2009
Přečteno 255x
Tipy 5
Poslední tipující: Roser, Iwushak..., Sweet KiWi
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavý styl psaní
Líbí se mi to

18.02.2020 19:55:34 | Roser

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí