Presleyovská

Presleyovská

Anotace: ...

Sbírka: Ohlasy písní různých

Miliardy životů
v téhle galaxii
hledají na nebesích
blýskavice zítřků
a když je zataženo,
opustí romantiku...

Bejby, come on with me,
my dolly, I wanna rock´n´roll...

Miliardy sledovaček
na každém rohu
vypitých kafí
a vyčmuchaných pohledů
a když je mlha,
i policajti jdou spát...

Ahoj, come on with me,
my dolly, I wanna rock´n´roll...
Autor voedor, 23.06.2009
Přečteno 309x
Tipy 9
Poslední tipující: fab four, Mbonita, enigman, kikis, Mademoiselle Drea, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taková je doba...rokenrollová...

23.06.2009 19:25:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí