.....

.....

strhnou ti nehty
když pohladíš vítr
do kůže napíší
jeho jméno

vystaví tě ve výlohách
udělají z tebe masku

masku pro život

důvod vzniku nového náboženství
název biblického zákona Tvé lásky
s neúnosnou cenou
protože takové společnosti
vždycky vydělávaly za zpovědi...

ale tobě se nechce mluvit
a ze dne na den máš stejné plány
vše je stejně ironické
a je ti zima a nikdo nemá chut
see nestarat o tvou
bolest
ze které srdce dělá lásku.

a ty ji chceš i s jakýmkoli
potrestáním. Jsi schopna udělat cokoli
abys věděla, že žije a že
nelhal...

Svým nádechem rozbíjíš výlohu..
Jsou ti jedno všechny oběti.

Máš převrácené chutě
Nejsi těhotná?
Autor Srdečnice Prázdnopochvá, 23.06.2009
Přečteno 247x
Tipy 8
Poslední tipující: Ik, Aliklat, enigman, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st

23.06.2009 21:37:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí