Poslední vinobraní

Poslední vinobraní

Anotace: to je pro Tebe dědo...

Poslední vinný list
padá mi do klína
i když na Boha nevěřím
tenkrát jsem se modlila
(za Tebe dědo).

Sbírali jsme hrozny
vinohrad plný včel
já to nesnášela
a ty jsi nám záviděl.

Asis tušil že je to
tvé poslední vinobraní
viděla jsem jak jsi smutný
však neřekls slůvko ani.

Vědět že je to naposled
objala bych tě pevněji
vědět že už neuvidím
jak se tvá ústa usmějí.

První víno už neochutnal si
a já nechtěla ho pak pít
byla to vzpomínka na tebe
tak bolelo ji do sklenky lít.

Sbohem dědo...
Autor Jahudka167, 23.06.2009
Přečteno 232x
Tipy 15
Poslední tipující: Bíša, hezule, al-pacino, Psavec, WAYWARD, Mbonita, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Připojuji se...

17.11.2009 20:55:00 | Bíša

...ST a minuta ticha pro dědu...

24.06.2009 11:54:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí