..sebereflexe..

..sebereflexe..

Anotace: ..když to na vás přijde a promlouváte sami se sebou..což je poměrně dost často :o))

Sbírka: ..mimochodem..

Jsem vážně hloupé stvoření!
..to přiznávám. Bez mučení
Ctím krásný zpěv a umění
A pravdu, i když bolí!!

Nepoutám vztahy kotvením!
Já volnou mysl ocením
v níž láska roste pábením
Tu směním za cokoli!

Jsem ryze vzdušné znamení!
Řád světa těžko proměním
Však vnímám jisté znavení
z bídy, když plné stoly!

Nač mrhám časem v brojení??
Vší rány nechť jsou zhojeny
Pro postup nutné míjení
ač příchuť mívá soli!

Až osud všem nám rozmění
ta nadbytečná zjizvení
Tak řeknu nahlas: „Vážení,
ach to jsme byli voli..“
Autor šuměnka, 24.06.2009
Přečteno 314x
Tipy 6
Poslední tipující: hašlerka, Bíša, WAYWARD, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to má úžasný spád a závěr skvělý

24.09.2009 17:38:00 | hašlerka

...za závěr ST :)

24.06.2009 12:32:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí