Obrázky z medu

Obrázky z medu

Anotace: ..

Sbírka: 2009 Bláznivý snílek

Malíčkem, který byl smočen ve sladkém medu,
kreslím ti obrázky na tvá záda.
Kreslím je lehounce jak jenom svedu,
píši ti písmenka: Mám tě ráda.

Velké srdce.. chybí jen, aby bilo,
sladká chuť ovládla ústa.
Je mi tak divně, tak nějak milo,
moje něha rychle vzrůstá.

.
..
...

Ty zatím lehce spíš jak anděl na obláčku,
kterému křídla slepím medem.
Jen spi, můj miláčku,
se srdcem na tvém těle, bledém.
Autor Satha, 24.06.2009
Přečteno 299x
Tipy 3
Poslední tipující: WAYWARD, MishaX, nejsembásník
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí