Zpívání ticha

Zpívání ticha

Anotace: ...

Vítr v korunách stromů ustal,
jen vánek si povídá s listy,
výdech těla přes ňadra povznesen,
vše mlčí a dívá se k obloze.

Jak noty rozesety v černotě,
zářivé body půlnoční oblohy,
jen z úst se nic ozývá,
a déšť sklidil úrodu a zem.

Modré oči bez jediného nádechu,
dívajíc se upřímně na ticho,
nevtíravým pocitem uvadá poslední růže,
a okvětní lístek vzduchem je unášen.

Toulavá Nekonečnost pro bohémy,
před ziriant a oční šmouhy duhy,
své Lady těsním slova útěchy,
a povznést se a zazpívat: „ Píseň ticha…“
Autor Láďa, 24.06.2009
Přečteno 379x
Tipy 7
Poslední tipující: Churry, Modrý Anděl, Bíša, ziriant
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná báseň... Už se též těším na další basničky;)

27.06.2009 19:23:00 | Modrý Anděl

Páni, básníku, jsem poctěna:-) V přátelství je píseň ticha často písní všech emocí. Jen tak dál, těším se na Tvá další díla;-)

25.06.2009 10:11:00 | ziriant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí