Přání

Přání

Anotace: *** své přítelkyni k padesátým narozeninám

Slyšíš kroky.....
Otáčíš svou hlavičku, točíš se dokola,
nevidíš,
ale cítíš sílu, co Tě zvedá.

To věčné mládí si razí cestu vpřed.
Poražená, má svolení se jen zúčastnit,
aby se od Tvého mládí učila,
dobrým rádcem Ti v životě byla.
Dále se vystavuj na sluníčku,
nechť dušička Tvá je bez flíčku.

S radostí vítej každé nové ráno,
na růžích ať máš vždy ustláno.
Buď stále mladá, krásná, zdravá,
pro kterou každá cesta je ta pravá.
Obzory na Tě čekají.,
tak chytni své štěstí do dlaní.

Milá Aničko,

sviť nám jako sluníčko.
Všechno, co si budeš přáti,
v dnešní den si můžeš dáti.
Pěkně hezky polehounku,
tanči valčík, potom polku.
Se svým Liborem v objetí,
překonej své dojetí.

A aby toho nebylo dosti,
jez a pij vždy do sytosti.
Zdraví ať Tě neopustí,
k tomu přeji pevné kosti.

Všechno krásné do nových
dnů, ať Ti zalije zlaté slunce.

A tisíce pavoučků, nechť Tvé
kroky opřede pavučinkami štěstí.

K Tvým narozeninám
vše nejlepší přejí

Olinka, Pavlíček, Evička a Ondrášek

P a v l í k o v i
Autor devcatko z jetele, 24.06.2009
Přečteno 332x
Tipy 5
Poslední tipující: Paulín, Bíša, WAYWARD, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné přání.

24.06.2009 12:24:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí