Loučení

Loučení

Chci vědět co se ti honí hlavou,
ve chvíli, když si mě právě prohlížíš.
Vím, že pro tebe nejsem tou pravou.
Chtěla bych tak vědět o čem přemýšlíš.

Už nemůžu takhle dál.
Mám tě ráda, vždyť to moc dobře víš,
nechci aby sis zas hrál,
a proto doufám, že to pochopíš.

Pořád říkáš, že vůbec nemáš čas,
tolik mě bolí když mi lžeš.
Už je to tady - vymlouváš se zas.
Oba víme, že odejdeš.

Vždycky když odcházíš trpím,
vždyť už mám jen to málo co mi zbylo,
tak nech mě odejít prosím...
Nech mě zapomenout na vše co bylo...

___________________________________________

Nemá ráda když jí lžeš,
vždycky to pak bolí
stejně ví, že odejdeš.
Tak proč pořád prosí?

Nech jí zapomenout na to co bylo,
už se nikdy nevrátí ty chvíle...
Autor angel.of.darkness, 24.06.2009
Přečteno 223x
Tipy 3
Poslední tipující: Alasea, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí