Už nemůžu..

Už nemůžu..

Anotace: Nechápeš to..

Ničíš mi život,chápeš to?
Kdy si to přiznáš?A pochopíš to?
Jsem na dně,vidíš to?..
Ne,nevidíš,jak bys mohl..
Jen deptáš mě a moc,
Už nemám sílu,už nemám moc,
není tu nikdo,kdo by přišel na pomoc..
Stačil by dotek,cit,a pochopení,
Nic z toho však pro mě není...
Autor wejwa, 24.06.2009
Přečteno 256x
Tipy 4
Poslední tipující: Quigleika, Meriel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí