Můj jsi Anděl

Můj jsi Anděl

Anotace: ...

Až Anděl strážný
Jednou přistoupí k Tobě
Jeho návštěva nemusí mít důvod vážný
Proč je tu? Ptáš se uvnitř, v sobě

Počkej, až podá Ti svou dlaň
Hvězda na čele mu září
Tak se neboj a k němu vstaň
On dovede tě k oltáři

Počkej, on obejme tě
A k sobě přitiskne
,,Co dělám v tomhle světě?“
Zeptá se, slza se mu pod víčkem leskne

Pohladí tě po vlasech
Zamrazí tě na zádech
Poznáváš ho po hlase
Je tak blízko, že cítíš jeho dech

Počkej, do očí
V derou se mu slzy
Náhle strachem uskočí
A slíbí :,,Uvidíš mě brzy.“

Až tyto řádky budeš číst
Andělé se bojí lásky, citů
Ty neboj se mu říct
Vždyť pro mě tady jsi tu

Řekls, že Anděl jsi můj
Tak zůstaň! Neodcházej!
Zastav se! Stůj!
Já tě prosím, dál mě doprovázej…
Autor Gudula, 24.06.2009
Přečteno 231x
Tipy 3
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, BARBYE
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Krásná básnička

25.06.2009 05:55:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí