ve skutečnosti to nejsem já, jenom se směju

ve skutečnosti to nejsem já, jenom se směju

sedí na kolenou
v jedné z kostelních lavic..
..uvnitř tvé hlavy se modlí
abys nezapomněl, že

jsem tu pro tebe

že tě mám
v sobě schovaného...

v bublinách svatozáří těžknem.
k zemi ji upoutala slova která ti neřekne

malá holka
s aktovkou a čtverkou z písemky
malá holka nemá na zaplacení svých chyb
když ztratí učebnici nebo dvě

nic se nenaučím

víc křičet na místech kde to není vhodné
dovolávat se o pomoc způsobem
který nefunguje

nevíš proč.

Až bude odcházet
její cigareta zasyčí ve svěcené vodě
Autor Srdečnice Prázdnopochvá, 24.06.2009
Přečteno 289x
Tipy 21
Poslední tipující: labuť, Kačka Ranglová, hanele m., WAYWARD, enigman, nejsembásník, Kubino 2, 6thSun, Bohůdík Vyliztalalir Balalajkin, Radek.oslov.Šafárik, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

brutální konec... taky jsem ztrácela učebnice a teď mi to přijde jako maličkost, vedle důležitějších ztracených věcí...

24.06.2009 21:16:00 | Trdlo

...dobrá ST

24.06.2009 18:47:00 | WAYWARD

st slečno!

24.06.2009 16:51:00 | Kubino 2

líbí se mi to,ale nechápu to.jakto?konec je brutální mno.

24.06.2009 16:28:00 | Bohůdík Vyliztalalir Balalajkin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí