Nihilistická

Nihilistická

Anotace: ...

Tak už jsem zase bloumala
a dívala se kolem
a bylo mi smutno,
jak už mi smutno bývá,
že ani ten déšť už není,
co býval,
že se po něm neroste do nebes,
ale dusno Tě srazí hloub do bahna...

Tak už jsem zase na začátku kruhu,
snažila jsem se,
pak se na to vykašlala,
a ono furt nic,
jen déšť a slunce
a kvetoucí měsíčky
ulomené na chodníku z kočičích hlav,
to není tajné znamení bratří chaosu...

Tak už jsem zase usedla
na lavičku před tvář Velkého učitele
a vrabci se prali o zbytek loupáku,
co z máku na něm jsou pohádky,
a bylo mi smutno,
jak už mi smutno bývá,
že možná není v ničem všecko,
ale ve všem nic...
Autor voedor, 24.06.2009
Přečteno 257x
Tipy 19
Poslední tipující: fab four, kikis, Kapka, labuť, Severka, Mbonita, enigman, zrrrr, WAYWARD, Zpátky, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...hm ST

24.06.2009 19:06:00 | WAYWARD

Všecko a nic... je to působivé dílko, které se mi dobře četlo. Vede k zamyšlení a za to ST!

24.06.2009 18:07:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí