Jeden a jeden

Jeden a jeden

Anotace: asi člověk tak viděn dvojmo , nenajde nikdy co by chtěl ...

Velký dům bez oken a bez dveří ,
uvnitř duše chlapce , kterému jiní nevěří ,
ten dům je jako ty ostatní avšak ,
z blízka stojí tam jen strašák ,
je to ten jediný co dům miluje ,
s nohama v betonu neupluje ,
kolemjdoucí straší neboť si ,
nikdy už nekoupí kabát , kalhoty a čepici ,
tak stojí tam dva a nemohou k sobě ,
jeden mu mává a druhý usmívá se , sobe !
Sob byl ten jediný co na Vánoce zašel ,
aby jim dal další rok života a šálu na kašel ,
sláma v betonu hřálá a dělala vlásky ,
ač mu vlastně jen odháněla lásky ,
stáli tam na slunci v deští i větru ,
na mysli měli jen jednu větu :
"tak odpalte pod náma bednu
a skuste to prosím vás v lednu ,
aby nebolelo nás , aby nebolelo nás ... "
Autor Polik, 24.06.2009
Přečteno 362x
Tipy 2
Poslední tipující: padající do neznáma
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí