De omnibus est dubitandum

De omnibus est dubitandum

Anotace: ...

Já viděl padat hvězdu,
ležíc pod nebem z axiomů,
zavřu oči,
-snad se splní,
napočítám do tří,
slzo-kuropění.

Napětí- snad se splnilo,
-vždyť tradice tak praví
otevřu oči
- naskytlo
se zrakům mým překvapení.

Pod prázdným nebem,
nebem z axiomů,
hledím tam na něj
a v dlaních naděj
-žmoulám.

Na prázdných nebesech se skví,
uprostřed,
sám,
malý,
důkaz o své neexistenci,
který se nenaplní.
Autor Pohjolanka, 24.06.2009
Přečteno 355x
Tipy 8
Poslední tipující: Patrik Mališ, ilona, Kapka, Sfinx, Oťas, WAYWARD, Bíša, Hloupá Květinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí