význam dnešnej noci..

význam dnešnej noci..

Anotace: chcela by som sa usmievať,ako kedysi........ :( sorry

skláňam dolu zrak,
keď vybaví sa mi význam dnešnej noci..
ty úsmevom prebúdzaš každé ráno,
a ja bdiem za úsvitu polnoci,
ó áno,
umieram ako kvet čo vysychá bez pomoci,
ale tebe je to aj tak jedno..


v tých spaľujúcich dňoch tohto mesiaca.
bez kvapky nádeje len prežívam svoje bytie,
už len z ľahka vydychujem mrtvý vzduch,
čo stále dusí moje telo..
kedy už príde?

ten posledný výdych s ktorým skončí sa moja bolesť?

chcela by som sa smiať ale ty mi to nedovolíš..
Autor bejbyyyy, 24.06.2009
Přečteno 219x
Tipy 15
Poslední tipující: Bíša, labutí.holka, E-MM-A, labuť, Juraj Hrom, enigman, Psavec, WAYWARD, Giginka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st

25.06.2009 01:57:00 | Juraj Hrom

Neboj bude líp!!Jen v to musíš věřit...!

24.06.2009 22:16:00 | Giginka

:( za ST a usměj se

24.06.2009 22:13:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí